Villa Näs

Naturnära boende

Närmare naturen går knappast att komma. Vakna upp och se kor strax utanför fönstret och hör hur det kvittrar från det rika fågellivet i området.

Välkommen till Villa Näs

Uppe i hagen med utsikt över Näs Herrgård och Nässjön ligger Villa Näs. Ett modernt boende i en lantlig och naturskön miljö.

Huset som ligger avskilt har en stor och härlig trädgård med sol under hela dagen. I hagarna omkring huset går betande djur på sommaren. En kort cykeltur eller promenad iväg ligger Nässjön som erbjuder fantastiskt bad. Nyckelåsens naturreservat ligger längst med Nässjöns västra sida och erbjuder en markerad vandringsled som är 7 kilometer.

Ryfors golfklubb ligger en kort bilsträcka iväg och under vintern är Mullsjö Alpin öppet.

.

Om villan

Villa Näs är fullt utrustat för att små som stora sällskap ska kunna samlas och njuta av naturen tillsammans. Huset har ett stort och rymligt kök som ansluter till det öppna och ljusa vardagsrummet. Entréplan har även tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och en toalett med dusch. På övre plan ligger fyra sovrum varav tre har egen toalett och dusch. Den stora trädgården möjliggör för stora middagar i kvällssol, lek på gräsmattan och avkoppling i solen.

Öppen planlösning

Stort kök och vardagsrum med äldre kamin
Entréplan rymmer både ett stort och rymligt kök och ett öppet och ljust vardagsrum med braskamin. Det stora köket bjuder in till härliga middagar där alla kan vara med att duka upp till fest. Vardagsrummet har goda sociala ytor för att umgås och leka på.

Sovrum med utsikt

Avskilda och privata sovrum
På övre plan ligger fyra stora sovrum varav tre har dubbelsäng och egen toalett och dusch. Sovrummen ligger avskilt från de stora sociala ytorna och har alla fönster med fantastisk utsikt över hagarna

Stor trädgård

Trädgård för avkoppling, stora middagar och lek
Trädgården som omger hela huset erbjuder stora grönytor för hela sällskapet. Tänd grillen inför den stora festmåltiden eller varva ner och se kvällssolen lägga sig bakom Nyckelåsen. De stora gräsytorna inbjuder till lek och bus för hela familjen.

Villan hyrs ut året runt

Minst antal nätter att hyra: 3

Sängkläder och handdukar och städning ingår i hyran

Kök fullt utrustat

Stor matplats med kamin

4 sovrum (varav 3 har egen toalett och dusch)

4 badrum (3 övre plan, 1 på entréplan)

Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare

Vardagsrum med tv och braskamin

Trädgård med utemöbler och kolgrill

Wifi anslutning

Husdjur tillåtet mot en extra kostnad på 500kr/vistelse

Boka boende

Boka Villa Näs genom att ringa oss på 0760 56 41 27 eller med formuläret nedan.

Bokningskalender

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
-
Tillgänglig
 
-
Bokat
 
-
Reserverad

%d bloggare gillar detta: