OM

OM NÄS HERRGÅRD


Unik miljö för bröllop

Med sitt enskilda läge och natursköna omgivning är Näs Herrgård en unik destination för bröllop. Här kan ni spendera er bröllopshelg med nära och kära och uppleva några minnesvärda dagar tillsammans. 

Näs Herrgård är ett privat boende och den huvudsakliga verksamheten på gården är uthyrning av vår lada till bröllop under sommarhalvåret. Vi är måna om att bevara den rustika och genuina känslan i vår festlokal och den unika miljön runt gården. Eftersom vi är ett familjeföretag bidrar alla fyra generationer som bor på gården till att skapa den levande och personliga plats som Näs Herrgård är idag. 

Vår ambition är att förmedla en äkta och varm känsla till alla brudpar som väljer att boka Näs. Vi vill ge er och era gäster en helt oförglömlig bröllopsupplevelse här ute på Nässjöns nordvästra udde!

Vi på Näs

Idag är Näs Herrgård en levande gård med höns som pickar fritt i gräs och rabatter, ankor som simmar i dammen och flera påfåglar som du både kan se och höra. Vi har också två Berner sennenhundar som springer lösa ute på gården.

Näs herrgård är en privatbostad och vi som bor och är verksamma här heter Bromander. De tre boningshusen huserar idag fyra generationer. Vi är mycket tacksamma och ärade över att få förvalta och vårda en kulturhistorisk gård som Näs. Med traditionella metoder och material tar vi hand om byggnaderna så att de kan fortsätta stå vackert här ute.


%d bloggare gillar detta: